El & Fritzzz

Plaats een reactie
Beeldende Kunst

 

Sinds een paar maanden loop ik regelmatig binnen bij het Utrechtse Spring. Hier krijgen creatieve ondernemers de kans om hun werk tegen schappelijke prijzen te verkopen. Voor een vaste huurprijs per maand krijgen zij een eigen plankje voor de presentatie van hun producten.

De winkel is altijd gevuld met mooie, unieke hebbedingen. Van sieraden en servies, tot lampen die niet alleen als lichtbron maar ook als terrarium fungeren. Mijn favoriet van het moment is de servieslijn van El & Fritzzz. De twee dames achter dit label, Eveline en Loes, leerden elkaar op het werk kennen en geven nu samen oud serviesgoed een nieuw uiterlijk. Hun inspiratiebron hiervoor is teckel Fritzzz, die niet toevallig op elk item staat afgebeeld.

Bij mij was het liefde op het eerste gezicht. Ik nam meteen twee bordjes mee naar huis met daarop de held van de servieslijn, Fritzzz, en een schattig konijntje. Alleen vind ik de bordjes zo mooi, dat ik ze nog niet heb durven gebruiken. Al zijn ze daar toch echt voor bedoeld – aldus de meneer van de winkel.

Spring – Voorstraat 16 te Utrecht, geopend van dinsdag t/m zondag.

Advertenties

The Author

Ik ben Anne. Jong, ambitieus en met een passie voor kunst. Gewapend met mijn notitieboek en camera ga ik op zoek naar inspirerende kunst en leuke verhalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s