Kastanjes rapen

Plaats een reactie
Fotografie / Persoonlijk

Het is weer herfst. Eindelijk! De tijd van dwarrelende blaadjes, prachtige kleuren, glimmende kastanjes en natuurlijk veel regen. Sommige mensen schijnen hier wat melancholisch van te worden. Maar ik niet. De herfst is zonder twijfel mijn favoriete seizoen. Alles ziet er zoveel mooier uit! Gewoon steeds een paraplu mee naar buiten nemen, en dan komt het wel goed.

Maar de beste plek om van alle herfstpracht te genieten is natuurlijk het bos. Dus daar ging ik heen. Met een camera in mijn tas uiteraard. Ik besloot een analoog exemplaar mee te nemen, en eens te kijken hoe je die ook alweer precies instelt. Gelukkig scheen het zonnetje die dag, want snelheid zit er nog niet bepaald in. Ik stond urenlang te klungelen met twee camera’s en een lichtmeter om mijn nek, terwijl alles steeds tegen elkaar knalde. Niet handig. Het was maar goed dat ik mijn statief thuis had gelaten, anders was ik nooit levend het bos uit gekomen.

Desondanks was het geweldig. Ik hervond al snel mijn skills met de lichtmeter en maakte de ene na de andere foto. Aan het einde van de middag was het rolletje bijna vol. Maar nog niet helemaal dus. Dat werd nog even wachten totdat ik de foto’s kon laten ontwikkelen. Maar nu zijn ze er eindelijk, en ik ben niet ontevreden. Nog even oefenen en wie weet wat voor moois er dan uit komt…

Advertenties

The Author

Ik ben Anne. Jong, ambitieus en met een passie voor kunst. Gewapend met mijn notitieboek en camera ga ik op zoek naar inspirerende kunst en leuke verhalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s